Meny
 
camilla pihl

foto: Privat

Camilla Pihl: – Jeg føler meg utrolig heldig

Hun jobber med og lever av det hun elsker. Men det koster å være superkvinne. 

Toppblogger, modell, it-girl, influencer, designer og nå også hudpleiegründer. Ingen skal beskylde Camilla Pihl (39) for ikke å ha mange baller i luften. Og repertoaret utvides stadig.

 

– Å kunne lansere min helt egen hudpleieserie er en drøm som har gått i oppfyllelse. Når det i tillegg har blitt mottatt med så mye kjærlighet, så er det ekstra gøy, forteller Camilla.

 

 

 

Selv etter mange år i bransjen fant hun aldri hudpleieserien som var perfekt for henne. Da gjorde hun det likeså godt selv. Resultatet er hennes første egne hudpleieserie Skin Camilla som nå er lansert eksklusivt i VITA.

 

 

– Ekstra morsomt er det at det har kommet så utrolig mange tilbakemeldinger fra folk som planlegger å kjøpe Skin Camilla Pihl som julegave i år, og det er enda flere som selv ønsker seg produktene under juletreet. Slike tilbakemeldinger er rørende.

 

Som en av Norges fremste influencere er ikke Camilla fremmed for samarbeid. Tidligere i høst var hun en del av Sandvika Storsenter BlogStyle Week der hun valgte ut sine personlige favoritter fra butikker på senteret, i tillegg til å hoste Instagram takeover. Hun har også jobbet med merkevarer som Nespresso, Olympus, Essie, Ellos og MQ samt designet en rekke skokolleksjoner for Bianco og smykkekolleksjoner for David Andersen. Sistnevnte har blitt en av de største suksessene noensinne til den over 140 år gamle gullsmedkjeden.

 

 

Men det koster å være superkvinne. Camilla har tidligere vært åpen om dagen da alt sa stopp, og hun ble tvunget til å roe ned tempoet et par hakk. I dag er hun en dedikert tilhenger av yoga og mindfulness for å gi seg selv små pauser i hverdagen.

 

– Det finnes ikke noe skille mellom meg privat og jobben min. For meg handler det om å skape og sette nye ideer ut i livet. Det gjør meg lykkelig og gir meg masse energi.

 

 

– Jeg føler meg utrolig heldig som kan leve av og jobbe med det jeg elsker. Men det koster både tid og innsats å få ting til. Jeg jobber utrolig mye, og skjønner at dette ikke er en livsstil som passer alle. Det krever mye, og det sosiale livet ved siden av må ofte vike. Jeg er derfor utrolig takknemlig for at jeg har en mann som er like kreativ og workaholic som det jeg er, og som har stor forståelse for at jeg plutselig får et kreativt moment der jeg må jobbe til alle døgnets tider. Vi er ganske like, og er flinke på å gi hverandre frihet, noe som igjen gjør at det kreative får flyte fritt og at gode idéer skapes.

 

 

Føler du et press for å lykkes med alt du gjør, og er du slik sett din egen verste kritiker?

 

– Jeg tror alle er sin egen verste kritiker, dessverre. Press blir feil ord, det ligger heller mer en spenning i det å lansere nye ting. Jeg begynner å bli en såpass voksen kvinne at jeg kjenner at jeg står ganske støtt med meg selv og i det jeg gjør, men det er klart at man har dager hvor man tviler. Jeg leste noe på Instagram her om dagen som skuespiller Silje Torp skrev, og det var;” Hvilken rett har du til å synes dårlig om deg selv? Tenk på de som ser opp til deg, elsker deg og inspireres av deg. De er helt uenige i din strenge dom over deg selv. Husk det!”. Det synes jeg var fint.

 

Les mer om Camilla og hennes juleforberedelser i stort intervju i Sandvika Storsenters julemagasin.

 

Tidligere i høst plukket Camilla sine favoritter fra butikker på senteret i forbindelse med BlogStyle. 

Sist endret - 05 desember 2017