Meny
 

25 tips til vinterhuden

tips vinterhud

Her kommer 25 gode tips til deg som har lyst å ta godt vare på huden din gjennom vinteren.

1. RENS HUDEN MORGEN OG KVELD

Sandvika Hud- og Kroppssenter fører produkter fra Elizabeth Arden. Disse produktene er verdt å sjekke ut dersom du behøver en god rens til huden!

 

2. FJERN SMINKEN FØR DU LEGGER DEG

En ren hud er basen for en frisk hud, så det er viktig å fjerne sminke og smuss fra dagen før du legger deg. Gå praktisk til verks, og fjern sminken med sminkefjerner-wipes fra Apotek 1.

 

3. BRUK EN FUKTIGHETSGIVENDE DAGKREM

Påfør en fuktighetskrem med beskyttende antioksidanter for å ruste tørr hud mot vær og vind gjennom vinteren. På VITA finner du Korres Black Pine fuktighetskrem for tørr til veldig tørr hud.

 

4. FÅ NOK SØVN

Gå det nye året i møte med gode sovevaner. Hos Life finner du tempurputer som får deg inn i drømmeland på null komma niks.

 

5. TA OMEGA 3

Det høres kanskje litt kjedelig ut, men omega 3 styrker cellemembranen, og smører kroppen fra innsiden for en glødende hud.

 

6. FÅ EN DYPERE OG BEDRE RENGJØRING MED EN RENGJØRINGSBØRSTE

Hos Kicks finner du en knallgod rengjøringsbørste fra Foreo. Etter at du har fjernet sminken, hjelper denne deg med pulserende vibrasjoner for å rengjøre i dybden.

 

7. DRIKK VANN

Det er ikke uten grunn at man skal holde seg hydrert. Fyll en drikkefalske med bær, isbiter, frukt eller noe annet godt for å smaksette vannet.

 

8. SKRUBB HUDEN JEVNLIG

Jeg er stor fan av produktene fra ZO Skin Health som du finner på Eliteklinikken her på senteret, og spesielt exfoliating polish. Denne skrubben gir en varmende følelse ved påføring, skrubber bort døde hudceller og klargjør huden for pleie.

 

9. OPPSØK HJELP

Har du problemer med huden din? Enten det er akne, cystisk akne, pigmentflekker, tørre/fete områder, sorte prikker, eller noe annet: Oppsøk en dyktig behandler. På Sandvika Storsenter finner du både Sandvika Hud- og Kroppssenter og Eliteklinikken, som tilbyr faglig veiledning og gode behandlinger. 

 

10. UNN DEG EN HUDBEHANDLING

Ta en lunsjbehandling på 30 minutter på Sandvika Hud- og Kroppssenter, eller book en skin pen-behandling for å friske opp huden, redusere fine linjer og rynker. Denne kollagenbehandlingen gir deg en friskere, strammere og mer glødende hud. 

 

11. BRUK EN DEKKSTIFT

Vichy fra Apotek 1 har en dekkstift som tørker ut og dekker kvisene om uhellet skulle være ute.

 

12. TRENING GJØR UNDERVERKER FOR HUDEN DIN

Fysisk aktivitet øker blodsirkulasjonen din og fjerner avfallsstoffer i kroppen din, mens svette åpner porene. I tillegg stresser man ned, og blir i bedre humør av trening.

 

SUNN VINTERHUD: Rens Elizabeth Arden Pro fra Sandvika Hud & Kroppssenter / Korres dagkrem fra Kicks / Ansiktsmaske fra Sunkost / Foreo rengjøringsbørste fra Kicks /Kiehls Midnight Recovery Concentrate fra Kicks / Dekkstift Vichy fra Apotek 1 / Sminkefjerner-wipes fra Apotek 1 / B12 kosttilskudd fra Sunkost / Lipbalm fra Helios / Exfoliating polish ZO Skin fra Eliteklinikken / Te-pads ZO Skin fra Eliteklinikken / Skin food Weleda fra Life / Fuktighetsgivende dusjsjåpe fra Helios

 

13. TA EN BEROLIGENDE OG FUKTIGHETSGIVENDE ANSIKTSMASKE

Skjem bort huden hjemme en gang i uken!

 

14. FÅ GLØD OVER NATTEN

Kiehls Midnight Recovery Concentrate er perfekt til dette, og den fås kjøpt hos Kicks.

 

15. SPIS NÆRINGSRIKE MATVARER

Dette gir en boost til både kropp og hud! La deg bli inspirert på Helios. 

 

16. IKKE GLEM LEPPENE

Covera lip balm finner du hos Helios, og er en 100 % naturlig leppepomade med økologiske ingredienser. Den gjør leppene myke, og beskytter dem mot vær og vind.

 

17. HOLD IMMUNFORSVARET I SJAKK

Gå til innkjøp av flytende B12! Du finner det hos Sunkost.

 

18. BEKJEMP ACNE MED GODE PRODUKTER

Jeg er helt avhengig av te-pads fra ZO Skin Health - det er mitt ultimate våpen mot kviser. Få veiledning på Eliteklinikken når det kommer til å finne produktene din hud behøver.

 

19. KJEMISK PEELING GIR DEG "NY" HUD

Nesten bokstavelig talt, for denne behandlingen på Eliteklinikken gjør at du kvitter deg med gammel hud. Før ny hud kommer frem. En sterk behandling, men så verdt det.

 

20. BRUK EN HJEMMELAGET ANSIKTSMASKE

Bruk avokado eller honning, havsalt og litt olje for å lage en hjemmelaget skrubb til leppene. Mos en halv avokado med en gaffel, og rens huden godt før du tar på blandingen. Sett deg tilbake og nyt noen minutter med egentid mens du tilfører huden fuktighet.

 

21. BRUK NOE SOM LUKTER GODT OG GJØR GODT I DUSJEN

Hva med en fuktighetssgivende dusjsåpe fra Helios?

 

22. FINN ET BASISPRODUKT FOR HELE FAMILIEN

Jeg anbefaler Weleda Skin Food fra Life. Ekstrakter fra stemorsblomst, kamille og ringblomst gir den ekstra god evne til å lindre tørr og anstrengt hud. Denne kan brukes på hele kroppen, og er også egnet for ømfintlig hud. Anbefales varmt til tørre og sprukne hender, føtter og albuer.

 

23. TØRK AV TELEFONEN DIN MED JEVNE MELLOMROM

Telefonen din er gjerne en bakteriebombe, som vi mange ganger om dagen holder inntil ansiktet vårt. Tørk av telefonen for å unngå at du får kviser eller utslett. 

 

24. BYTT UT ETTERMIDDAGSKAFFEN MED EN GRØNN JUICE

Gir huden en boost fra innsiden.

 

25. KUTT RØYKEN!

Fest eller ikke, røyking gjør huden din ingen tjenester.

Sist endret - 12 januar 2018