Meny
 
kollasj

Dette er mine topp 5 favorittantrekk fra Mark + Brandy

Er du på utkikk etter den perfekte jeansen, skinnjakken, sommerkjolen, hoodien og veska? Hos Mark + Brandy finner du alt du ønsker deg, og mer!

 

Et av stamstedene på Sandvika Storsenter har for meg alltid vært Mark + Brandy. Med favorittmerker som Isabel Marant, Acne, Filippa K, Toteme og FWSS går jeg nemlig sjelden hjem tomhendt derfra. Da jeg fikk æren av å bli Sandvika Storsenter-ambassadør, visste jeg at Mark + Brandy ville by på fristelser jeg ikke kunne motstå! Denne våren bugner det igjen av vakre nyheter, og jeg har tatt utfordringen med å plukke frem mine 5 ultimate vårfavoritter.

  

  • MarcBrandy_Sandvika_web_5.jpg
  • MarcBrandy_Sandvika_web_2.jpg

Stilen min vil jeg selv beskrive som «casual chic», og det går ut på at selv om jeg liker å kle meg opp, setter jeg alltid komfort i høysetet. Når jeg styler et antrekk, både til meg selv og andre, er det veldig viktig at det er ting jeg vet jeg vil bruke, og at det ikke er ting som blir hengende i skapet eller stående på skohyllen fordi det ikke er komfortabelt. På Mark + Brandy finner du merkene som faller rett inn i den kategorien.

 

 

Gode baseplagg er et must i garderoben min. Jeg lever i jeans, og etter min mening bør alle ha et utvalg favoritter i fargene sort, grått, mørkeblått, mellomblå og hvitt. Jeg elsker jeansene fra Acne og Toteme. Disse er passe høye i livet, og former og løfter på de riktige stedene.

 

 

Skinnjakken er et annet plagg som alle bør ha minst ett perfekt eksemplar av. Finner du en som tikker av alle boksene i form av snitt, kvalitet og komfort, er de fleste kleskriser reddet, etter min mening. Skinnjakkene fra Acne er helt fantastiske. Den semskede, sorte bikerjakken gir et mykere uttrykk enn den blanke, og er like perfekt til vår og sommer som høst. 

 

I mange år har jeg vært trofast tilhenger av franske Isabel Marant som har den kule, parisiennerfranske looken jeg elsker. De beste baseplaggene med minimalisitiske snitt finner jeg i Filippa K, og plaggene fra Tôteme gjør at motehjertet mitt banker litt ekstra.

 

På stativene i den indre delen på Mark + Brandy finner du det norske suksessmerket FWSS, og her falt jeg pladask for et romantisk omslagsskjørt i blomsterprint. Det er så fint å kombinere med en chunky ullgenser og sneakers nå når det fortsatt er litt kjølig i luften, og i sommer vil jeg style det med en enkel t-skjorte, bare legger og sandaler.

 

 

Veskene fra Rough Studios står øverst på ønskelisten min, for dette er vesker som virkelig smykker antrekket og løfter helhetsutrykket.

 

Hos Mark + Brandy finner du også Ulla Johnsons folkloriske og fargeglade kolleksjon. Dette merket har på kort tid fått tilhengere fra moteelskere verden rundt, og det er ikke vanskelig å skjønne når man tar en titt på de vakre fargene og bohemske designet som garantert spriter opp vårgarderoben.

 

 

Med andre ord var det ikke særlig vanskelig for meg å plukke ut 5 antrekk. Det som imidlertid var utfordrende var å begrense seg til bare 5!

 

Hilsen Line

Sist endret - 10 april 2018