Meny
 

En ny start

skolestart sandvika storsenter barneklær

 

Skolestart og barnehagestart er rett rundt hjørnet! Hva skal de minste gå med?

Når høsten kommer er det stort sett alltid med en forandring. For våre aller minste er de ofte store! Jeg husker det så godt selv, jeg stod opp klokken fem. Klar, redd og kriblende stolt over at dagen endelig var her. Jeg skulle begynne på skolen!


Vår lille skal inn i sitt aller siste år i barnehagen, han er nemlig førskolebarn må vite. Stolt som en hane kommer han til å trippe avgårde når barnehagen starter igjen. Så var det bare å finne ut hva de minste skal gå med. Ofte har de sterke meninger selv, men vi foreldre prøver gjerne å ha en styrende hånd med i laget.

Alt fra NAME IT/ Denimskjorte 249 kr / Jakke 349,95 kr / Hettegenser 279,95 kr / T-skjorte 99,95 kr / Lue 99,95 kr / Skjerf 229 kr /

Klær til høstens skolestart skal være lystbetont! Hvor mange av oss har ikke et godt minne om dette skoleantrekket vi fikk lov å velge oss ut når høsten stod for døren?

Samtidig skal helst klær til skolestart være både komfortable og praktiske. Jeg er veldig glad i lag på lag-metoden. En t-skjorte og skjorte under en hettegenser f.eks. På den måten kan de minste kle av eller på seg i løpet av dagen.

Alt fra Lindex / Jakke 299 kr / Bluse 199 kr / Leggings 99 kr / Jeans 249 kr / Lue 99 kr / Hårstrikk pk. 49,50 kr /  

Butikkene bugner av nyheter til høstens store happening- klikk her for å se en oversikt over alle barnebutikkene her på senteret! Klær, sko og utstyr, vi har alt dere trenger.

 

Hilsen Tine

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Sist endret - 08 august 2017