Meny
 
gråe klær

Fifty Shades of Grey - Grått er hot!

Grått er i vinden som aldri før. Vi har samlet flotte tips til deg av klær og tilbehør – alt i den vakre, grå fargepaletten.

Helgen før den store kjærlighetsdagen, Valentines Day, er det premiere på den verdenskjente filmen Fifty Shades Of Grey. Enten du har kinobilletter til premieren 9. februar eller ikke, har vi latt oss inspirere av ”Grey-looken” her.  

 

Fifty Shades of Grey i butikkene

Grått er aldri feil, og det florerer av grå plagg i butikkene om dagen. Grått går aldri av moten, og er en nyanse de aller fleste kler. Vi har plukket ut klær og tilbehør i ulike kategorier i grått.

 

Grått undertøy er alltid en sikker vinner, eller gå for grått tilbehør, et grått festantrekk eller grå nyanser i sminkeproduktene dine. Enten du skal ha et hverdagslig antrekk, eller noe mer pyntet vil du garantert la deg inspirere av utvalget her.

 

Cardigan fra Cubus kr 399, dagkrem fra Meraki/Annen Etage kr 400, BH fra Lindex kr 249, topp fra Ganni kr 549, skjerf fra Day birger et mikkelsen kr 899, truser fra HM kr 99 kr, skjørt fra Ganni kr 1099, bukse fra Bik Bok kr 299. Foto: Produsentene

 

Det hverdagslige grå

Om du velger å gå for den mer hverdagslige looken er grå kåper og jakker et must i klesskapet! En grå kåpe kan være prikken over i-en, og løsningen på et kjedelig antrekk. En grå kåpe er rett og slett et nøkkelplagg som både passer til alt, og som kan løfte hele looken.

 

Når det kommer til grå bukser, er de rutete variantene et must for 2018, og de fineste, rutete buksene finner du i grått. De florerer i butikkene.

 

Pyntet grå

For en litt mer pyntet look, kan en grå kjole eller et grått skjørt, være den beste løsningen. Enten kjolen eller skjørtet er mørkt, eller lys grått, vil en grå nyanse gjøre looken mer elegant.

 

Noen grå hæler kan også være med å sette looken. Om du virkelig vil imponere, bør du prøve grå velour. Hva med en grå velour-kjole? Topp det hele med noen smykker i sølv.

 

Kjole fra Ginatricot kr 249, kåpe fra 2nd day/Day Birger wt Mikkelsen kr 2800, statement øredobber fra Gullfunn kr 999, kjole fra Ganni kr 1599, sko fra Bianco kr 799, blazer fra Lindex 799. Foto: Produsentene

 

Grått under klærne

Grått undertøy er også en sikker vinner. På samme måte som hvitt og sort, passer grått til alt. Dette kombinert med blonder og transparente partier, gjør det også sexy.

 

Sjekk ut våre valgte varianter, og bli bitt av den grå basillen under klærne du også.

Sist endret - 16 februar 2018