Meny
 
volt antrekk

Finn bryllupsantrekket hos Volt

Skal du i bryllup i sommer? Volt hjelper deg! Vi har funnet både dressen og det ekstra antrekket du mest sannsynlig ikke visste du trengte.

Med sommeren kommer også bryllupssesongen! Selv om bryllup er utrolig hyggelig, medfører det likevel noen utfordringer; kva skal man ha på seg? Feiringen har også for lengst gått fra en enkelt lørdag, til å gjerne omfatte både middag kvelden før, og en god frokost eller lunsj dagen etter. Spesielt om brudeparet har lagt bryllupet til et stort hotell, skal gifte seg i utlandet, eller i en annen by enn der man selv bor. Jeg måtte rett og slett spørre Thorleif hva han ville pakke med i kofferten til en bryllupshelg, og med god hjelp fra de stilsikre gutta på Volt skuffet han ikke!

 

 

 

  • VOLT-SANDVIKA-STORSENTER-Herremote--(4-of-14).jpg
  • VOLT-SANDVIKA-STORSENTER-Herremote--(7-of-14)-1000px.jpg
  • VOLT-SANDVIKA-STORSENTER-Herremote--(2-of-14).jpg

 

Det er bryllup og tid for fest, så her kan man virkelig dra frem sin indre gentleman. En enkel mønstermiks på blazeren og skjorten er et av de beste triksene i boka! Du er fortsatt avslappet, men hakket mer interessant. Dropp sokkene i skoene, la skjorten være litt åpen i halsen, og du har det perfekte reiseantrekket - like fint til frokost eller lunsj dagen etter, som middag kvelden før. 

 

 

Dressen! Det er så viktig å finne en dress som sitter godt. Det slipper du heldigvis å finne ut av på egenhånd om du går innom Volt. Der gir de seg ikke før du har funnet det beste alternativet. Gutta strømmet til for å hjelpe, og plukket frem både skjorter, dresser, sko og lommetørklær. De kom til og med med tips til sokker du kan ha i dresskoene som ikke stikker langt opp forbi selve skokanten. Moralen er altså å få hjelp i butikk! Da kan du oppdage både det ene og det andre underveis. 

 

 

Jeg sier det igjen, litt farge i antrekket er gull verdt. Spesielt på sommeren når man gjerne har fått litt farge selv. Lykke til med pakkingen!  

Hilsen Tine

Sist endret - 06 juli 2017