Meny
 
hudpleieprodukter

Gjør huden sommerklar

Hvert eneste år kommer sommeren som et sjokk på meg. Selv om jeg prøver å innstille meg på at denne sesongen skal jeg være klar, blir jeg likevel tatt på senga hver gang! Derfor har jeg tatt meg turen rundt på senteret for å høre med ekspertene om hva de anbefaler for å gjøre hud og kropp sommerklar i en fei.

 

På Sandvika Storsenter finner jeg alt jeg trenger for å gjøre kroppen sommerklar! Her finner du favorittproduktene til ekspertene på senteret. Dette gjør "sommerpreppen" lett som en plett!

 

  • SandvikaStorsenter_Sommerprepp_Web_10.jpg
  • SandvikaStorsenter_Sommerprepp_Web_9.jpg

Skrubb

En god skrubb er ikke bare bra for huden, men også for sirkulasjonen i hele kroppen. En ordentlig skrubb fjerner døde hudceller, og gir huden ny glød. Samtidig forbereder du den før en tett barbering, hudkrem og selvbruning.

 

 

Hårfjerning

På Sandvika Storsenter finner du også hudpleieklinikken Elite Klinikken, som tilbyr permanent hårfjerning ved bruk av laser, og spraytan som gjør deg fresh til sommerfesten på en-to-tre! På Sandvika Hud- og Kroppssenter tilbys full kroppspeeling og voksing, om du ikke ønsker å ty til høvelen hele sommeren.

 

Ønsker du å ta "sommerpreppen" selv, finner du selvfølgelig alt du måtte trenge på Sandvika Storsenter! Derfor startet jeg jakten på de ultimate produktene for å oppnå den optimale "sommerpreppen", slik at kroppen er klar for å føle seg dugg fresh, hele sommeren gjennom.

 

  • SandvikaStorsenter_Sommerprepp_Web_2.jpg
  • SandvikaStorsenter_Sommerprepp_Web_3.jpg
  • SandvikaStorsenter_Sommerprepp_Web_4.jpg
  • SandvikaStorsenter_Sommerprepp_Web_6.jpg

Egenpleie

Hver søndag setter jeg av en time til egenpleie. Da låser jeg badet, tenner lys og setter på en rolig spilleliste for å få spafølelsen hjemme hos meg selv.

 

Jeg begynner som regel med tørrskrubb av hele kroppen ved hjelp av eksfolierende votter. Deretter går jeg i dusjen hvor jeg maserer inn dusjoljen fra L´Ôccitane. Så tar jeg igjen frem vottene som jeg bruker sammen med kroppskrubben, og skyller av. Da er huden ferdig skrubbet og klar for barbering!

 

 

Etter å ha skylt bort barberingskremen, avsluttes dusjseansen med å skru ned temperaturen på vannet, slik at jeg til slutt dusjer i iskaldt vann. Dette føles faktisk helt fantastisk! Sirkulasjonen i kroppen økes, porene lukkes og du vil kjenne at du føler deg oppkvikket. Etter denne energi-boosten, masserer jeg inn den skånsomme hudoljen. Jeg lar den trekke inn, mens jeg nyter en deilig fuktmaske for ansiktet. Av og til gir jeg huden nok en omgang med en fet hudkrem.

 

Selvbruning

Jeg må innrømme at jeg ikke er noen mester på selvbruning ennå, men etter å ha begynt med disse forberedelsene har jeg blitt betraktelig bedre!

 

Selv bruker jeg en selvbruningsolje fra St. Tropez. Denne er enkel å påføre, trekker raskt inn og gir huden en naturlig og jevn farge ved påføring med selvbruningsvotter.

 

Hilsen Line

Sist endret - 24 mai 2018