Meny
 
tine monsen

HairShop bytter navn til SaySo

Går det an å stresse ned samtidig som man blir skikkelig fin på håret? La meg svare med min to-dagers sveis!

Før.

 

To-dagerssveisen min har sjelden sett bedre ut. Jentene på SaySo vet hva de gjør. Jeg booket en av de deilige kurbehandlingene de har, og visste fint lite om at du på 1 time kan få den beste expressbehandlingen du noen gang har fått.

 


Hodebunnsmassasjen i vasken står til seks i karakter. Den alene er verdt et besøk! Spenningene slipper taket i takt med det faste grepet, og det er bare å synke inn en euforisk hodebunnstilstand hvor senteret utenfor ikke eksisterer.

 

Det er vanskelig å beskrive hvorfor en god hodebunnsmassasje gjør underverker for stressede sjeler, men jeg vil med hånden på hjertet si at jeg mener en god hodebunnsmassasje er bedre for stress enn hvilken som helst annen type massasje.

 


Mens hodebunnen nyter, får håret pleie. Det er som å ta en powernap! Du føler deg mer våken og opplagt når det er på tide å gå tilbake til frisørstolen.

Vi diskuterte litt lett frem og tilbake om hvilken type styling jeg ønsket meg, og hvilken type styling frisøren min så for seg ville passe meg. Vi landet på beach waves, noe som høres mye enklere ut å få til enn det faktisk er i det virkelige liv.

 

Etter.


Tror ikke du hun nailet de beach waves’ene på første forsøk? Mitt superglatte hår fikk en runde med en kjempegod tørrshampo i bunn for litt ekstra volum, og krøllene satt i tre dager! Det er luksus det - når du kan sende hodet ditt på spa, og etter en time med avslapning sitte igjen med knallfint hår i flere dager.


 

Dagens tips: Book en ekspressbehandling asap enten du skal noe spesielt, eller bare vil ha en time out fra hverdagen!

 

PS! Parker på den ”nye” delen av senteret. Du finner SaySo i 1. etasje, helt innerst ved rulletrappen opp til XXL.

 

 

Hilsen hårfine Tine

Sist endret - 07 mars 2018