Meny
 
woolland klær miljøbilde tine monsen

Høstens varmeste og mykeste tips

Synes barna eller du at ull klør? WoolLand lager ullplaggene som er silkemyke og kløfrie, laget av den beste merinoullkvalitet. 

Jeg skal være helt ærlig og si at jeg har løyet til barnet mitt. Jeg har sagt at dette ikke er ull. Han er nemlig allergisk mot ordet ull. Spetakkelet som kommer når han blir tvunget til å ta på seg en varm ullgenser, eller tynt superundertøy av ull, kan måle seg med en månelanding for de rundt.

 

  • Wolland-karusell-1-(1-of-3).jpg
  • Wolland-karusell-1-(2-of-3).jpg
  • Wolland-karusell-1-(3-of-3).jpg

Så da vi oppdaget butikken WoolLand som nettopp har åpnet her på senteret, tok jeg ham med meg inn i butikken for at han skulle få kjenne på plaggene selv. Han var skeptisk, helt til han la en genser helt inntil kinnet sitt. Hm... Jeg så han var i ferd med å bli interessert.

WoolLand er norsk design, bruker 100 % merinoull av den beste kvalitet, og lager myke, varme og funksjonelle plagg både til de minste og til voksne. Jeg har lyst på flere plagg selv, og ser for meg skisesongen med afterski i topp til tå med freshe og ikke minst varme sett fra WoolLand. Jeg hadde grudd meg litt til de kaldere sesongen fremover i barnehagen - for jeg har slitt veldig med å finne innerlaget i andre ting enn bomull som minstemann har akseptert å gå med.

Til nå. Selve elgen var stas å få på ryggen, og nå er vi to nye, varme sett rikere. Nå kan parkdressesongen bare komme!WoolLand finner du i første etasje i Elvetorget. Parker på den gamle delen av senteret, og ta heisen eller rulletrappene ned.

Høstens varmeste og mykeste tips!

 

Hilsen Tine

Sist endret - 06 oktober 2017