Meny
 

Kom an, ketchup!

tine monsen i rødt

Sandvika Storsenter er 25 år i år, og jeg feirer med min egen versjon av pølsefest!

Jeg tar ketchupen til nye høyder i år - det er ingenting som sier fest som knallrødt. Enten det er knallrøde lepper, eller rødt fra topp til tå - dette er fargen som gir et skikkelig kick.

 

Kode rød

Vi på senteret har store planer om å feire en gedigen bursdagsfest i år. Sandvika Storsenter fyller nemlig 25 år, og det kan ikke gå upåaktet hen. Vi setter i gang festen allerede nå, med en liten happening hver eneste måned frem til den store jubileumsuken i oktober. Vi fyller år, og du får gaven!

 

 Stroppekjole Bik Bok 249 kr / Genser H&M 199 kr / Øredobber Lindex 99 kr / Lakket jakke H&M 799 kr / Pumps H&M 299 kr / Skjørt med sløyfe Bik Bok 399 kr / Ullbukse H&M 599 kr / Koffert Samsonite Morris 3699 kr

Jeg er den første til å innrømme at lommeboken er litt skrapet etter julens festligheter, så jeg begynner litt forsiktig og kjører kode rød på budsjett. Heldigvis finner du knallfine statement-plagg til en rimelig penge på Sandvika Storsenter. Bare sjekk ut ønskelisten min over!

Hold øynene åpne til du ser rødt, og stikk blant annet innom H&M, Bik Bok og Lindex for de første budsjettkuppene dine i 2018.

Hilsen Tine

Sist endret - 04 januar 2018