Meny
 
kollasj antrekk herre

Konfirmasjonsantrekk til han

Dagen nærmer seg. Snart skal han tre inn i de voksnes rekker og å gå fra barndom til ungdom. Kanskje skal han endelig få sin aller første dress, men hvordan finner dere det perfekte konfirmasjonsantrekket? På Sandvika Storsenter har vi heldigvis alt han trenger til den store dagen!

Konfirmasjonen er en av de aller viktigste anledningene i ungdomstiden, og det skal selvfølgelig gjenspeiles i antrekket. Mange bilder skal tas, og det er viktig at han føler seg vel i antrekket han velger. Heldigvis trenger du ikke stresse med hvor du skal finne antrekket, for hos oss på Sandvika Storsenter er det mye å velge i.

 

 

Disse butikkene har konfirmantklær 

For bare en uke siden åpnet Zara dørene sine på Sandvika Storsenter og her finner du et hav av kule alternativer til den moteriktige konfirmanten. Volt, Bertoni og Follestad har årevis med kunnskap og står parat til å gi deg ekspertråd som kan geleide gjennom utvalget.

 

Kanskje har han funnet sin personlige stil allerede, og ønsker at den skal skinne igjennom i antrekket. På Bertoni finner du et bredt utvalg spenstige og utradisjonelle dresser i tillegg til de mer klassiske. Hos Volt får du nå dresspakker til under 3000 kr! Hos Follestad henger dressene i kjente merker tett.

 

 

Disse fargekombinasjonene er best 

Anders Tangerud fra Follestad forteller han at de aller mest populære konfirmasjonsdressene fortsatt er i mørkeblått. Selv om buksene fortsatt er smale, har slaget på dressjakkene blitt noe bredere.

 

Husk at sko og belte skal matche. Tangerud anbefaler å kombinere blå dress med mørkebrune sko og belte, og grå dress med sorte sko. Videre anbefaler han å holde konfirmasjonsskjorten hvit, og å velge et slips i en spenstig farge for å gi antrekket en kul finish.

 

Tilpasning og søm

Heldigvis har de fleste dresser ekstra stoff i ermer og ben som gjør det enkelt å legge den opp/ned/ut slik at dressen vil få lengre levetid i en fase i livet der man vokser mye. På Sandvika Storsenter trenger du heller ikke dra langt for å få skreddersydd dressen til din konfirmant. Hos Alfa Systue i 4. etasje i Servicebygget fikser de dyktige syerskene det du måtte trenge før den store dagen.

 

 

På Sandvika Storsenter finner du garantert konfirmasjonsdressen! Ta deg en tur innom Volt, H&M, Dressmann, Follestad, Zara, For Men og Bertoni, så får du all den hjelpen du trenger slik at du og konfirmanten kan nyte den store dagen!

Sist endret - 26 april 2018