Meny
 
tine monsen med rosa ganni strikkegenser

Myke pakker under treet i år

Jeg heller mot de myke pakkene i år!

Desember måned er over oss, og fremover tenkte jeg å gi dere mine beste julegavetips. Jeg begynner varmt og godt, med nettopp strikk!

GANNI har satt trenden for strikkegenserene i år, og det er ingenting jeg hadde blitt så glad for under treet, som en strikkefavoritt fra akkurat GANNI. Jeg har snikhandlet litt førjulspresanger til meg selv, og noen av de varmeste går jeg med hver dag for tiden.

 

  • GANNI-bildekarusell-1--(1-of-2).jpg
  • GANNI-bildekarusell-1--(2-of-2).jpg

Denne rosa strikkegenseren med sløyfe i nakken gjør hverdagen litt ekstra fin, rett og slett! En sikker vinner under treet til mor, datter, søster eller en god venninne. Eller kjør på med en knallfin julepresang til deg selv (... det er det jeg har gjort).

 

Hos GANNI sikler jeg på flere nydelige strikkegensere, og farger som lilla og gult står høyt på ønskelisten. Gå for farge under treet i år, det er mitt aller beste tips til deg som lurer!

Men med snø på bakken står også noen kule boots på ønskelisten, GANNI har flere - bare sjekk ut disse fine sorte.

Hos GANNI får du ikke bare strikk, altså. I butikken, som du finner i Kjørbokollen, kan du sikre deg både kjoler, topper, bluser og tilbehør med et elegant, ekstra kick denne julen.

Stikk innom GANNI og deres fantastiske univers her på senteret - og de strikkegenserene, de kan jeg love deg at er så varme og gode å gå med.

 

Hilsen Tine

Sist endret - 07 desember 2017