Meny
 
sommermote lindex

Tropisk, feminint og fargerikt

Vi tok en prat med Lindex’ designsjef om sommerkolleksjonen.

Sommeren er endelig her, og Lindex’ sommerkolleksjon gir oss akkurat det vi trenger, nemlig tropiske innflytelser. Se for deg en varm sommerdag, forteller designsjef Anna Hedin. 

 

 

– Vår tropiske kolleksjon representerer en avslappet og uanstrengt sommerstemning, med inspirasjon hentet fra Cuba, tropiske mønstre og sterke farger. Silhuetten er flytende med flørtende volum, bare skuldre, store volanger og knuter, og toppes med tilbehør som store øredobber, stråhatter og blomsterhårbånd, forteller hun.

 

 

– I tillegg har vi hentet inspirasjon fra vår skandinaviske arv med det blå og hvite i kombinasjon, i tillegg til mer fargesterke og ekspressive mønster. Kolleksjonen skal gi en tropisk følelse med alt fra store blomster til mer tradisjonelle afrikanske mønster i bomullsmaterialer. Det feminine står også i fokus med blomsterprint, broderte blomster og broderie anglaise, forteller designsjefen.

 

 

Hun trekker frem blå og hvite striper som en av sommerens store trender – både når det kommer til skjorter og bluser, men også kjoler og skjørt.

 

– Men vi ser også sterke farger som rødt, gult og blått.

 

 

Blant nøkkelplaggene er singoallatoppen i tillegg til kjolen som kommer i en rekke ulike varianter alt fra lang til kort, overdimensjonert, fargerik, flytende, brodert eller med blonder.

 

 

– Å vise anklene er hottere enn noensinne. Det samme er ulike knytedetaljer og åpninger i ryggen, sier Hedin, før hun avslutter;

 

– Når det kommer til tilbehør er både stråvesken, stråhatten og stor ørepynt et must!

 

 

Vil du virkelig få sommerfølelsen? Sesongens kampanjefilm ble spilt inn under den hete Miami-solen til Diana Ross-låten I’m coming out. Du kan se hele filmen her:

 

 

 

Sist endret - 06 juli 2017

Relaterte butikker

lindex-logo