Meny
 
tine monsen og thorleif i skiklær fra sandvika storsenter

Dette ønsker jeg å gå med på fjellet i vinter

Det er ingen tvil: Vinteren er her, og jeg trenger en real oppdatering på klesfronten til skisesongen. 

... eller hyttesesongen, for deg som liker peiskos bedre enn pudder. Etter en høst fylt av flytting, har jeg rukket å ta en skikkelig gjennomgang av innholdet i boden. Det står skralt til når det kommer til fine skiklær. Det må jeg gjøre noe med, for 80-tallet må vike for en litt mer moderne stil. Jeg tenker at et nytt år er den perfekte unnskyldningen for å legge inn et ekstra gir.

I år har jeg rett og slett lyst å se skikkelig fresh ut på fjellet! Jeg ønsker meg nytt ullundertøy i fine farger, og jeg har falt for de fine settene fra WoolLand. Bonusen er at de er så fine at du kan troppe opp til frokost uten noe annet på.

Blå genser WoolLand 749 kr / Blå tights WoolLand 749 kr / Cashmere genser WoolLand 1500 kr / Swix langrennsjakke Anton Sport 3299 kr / Alpina skisko XXL 600 kr / Skøyter T Skate XXL 1498 kr / Rottefella binding XXL 649 kr / Dæhli langrennsbukse Anton Sport 1199 kr / BH WoolLand 379 kr / Swix langrennshansker Anton Sport 399 kr /


WoolLand har også noen rålekre cashmere gensere jeg sikler på om dagen. De er like fine på fjellet som i hverdagen. I tillegg har de undertøy til helt innerst, og en fin trenings-BH i ull er gull nå i vintersesongen.

Til jul kjøpte jeg skøyter fra XXL til min kjære, og det ble en hit! Med Rottefella-binding som ekstrautstyr kan du bruke de vanlige skiskoene dine til - og jeg må si at det frister veldig å kjøpe et par til meg selv også.

Til sist står en god langrennsbukse og en fin langrennsjakke fra Anton Sport på listen min. Med litt farge er man lett å kjenne igjen i sporet, og med noen varme hansker er man kledd for tur.

 

 

På Sandvika Storsenter finner du alt du behøver til skisesongen, både når det gjelder klær og utstyr. Stikk innom blant annet Anton Sport, WoolLand og XXL for å sjekke ut nye favoritter!

Hilsen Tine

Sist endret - 29 desember 2017