Meny
 
favoritter strand

Mine 5 favoritter til strandbagen

Ute skinner solen og stranden frister! For en behagelig dag ute, må du sørge for at beach bagen er fylt med riktige klær og utstyr.

Beach bag, Day Birger Et Mikkelsen     

Striper slår aldri feil. Denne bagen rommer alt som skal være med på stranden. Samtidig ser den fresh ut og er god å bære. 

 

Badehåndkle, Toteme fra Mark and Brady

Årets kuleste badehåndkle finner du hos Mark and Brady! Pakk det med deg i kofferten, og du har det kuleste badehåndkleet på enhver strand. 

 

 

Solbriller, Miu Miu fra Synsam

Runde solbriller er et must i år, og Synsam er butikken du må innom! Jeg elsker disse 60-tallsinspirerete brillene fra Miu Miu. Mørke og klassiske, men med sin helt egen vri. 

 

T-skjorte, Bik Bok 

En morsom t-skjorte i en knallfarge er mitt beste tips når sommeren kommer. Mitt lille triks er at jeg tar samme t-skjorten fra dag til kveld med et par enkle grep. En blazer og et par høye hæler tar looken fra dag til kveld i en fei. 

 

 

Solkrem, Fredrik & Louisa 

Jeg tar utrolig godt vare på huden min, og solkrem er alltid med i vesken! Terracotta Sun booster og forlenger brunfargen, og i tillegg lukter den utrolig godt! Sammen med en beroligende after sun er jeg klar for stranden. 

 

Antrekk: Skjørt fra Ganni, caps og t-skjorte fra Bik Bok, grønn jakke fra H&M

 

Hilsen Tine

Sist endret - 16 mai 2017