Meny
 

Slik skal det nye året mitt være!

celine blogger sandvika storsenter

Nyttårsforsetter og bursdagsønsker går hånd i hånd for min del. Jeg skal ikke skryte på meg å være en kløpper når det gjelder forsetter, verken å lage dem eller holde dem. Men, når vi nå først har gått inn i et nytt år skader det vel ikke å drømme litt?

Ja. Så var vi her. 2017. Tiden flyr. På fredag blir jeg 31 år gammel. Jeg burde kanskje grue meg, for jeg blir jo ikke noe yngre, jeg heller – men det gjør jeg ikke. Jeg elsker nemlig å ha bursdag og gleder meg stort til å samle de beste vennene jeg har rundt et middagsbord med masse vin!

 

Hjemmekjær husbygger

Tilbake til disse planene for det nye året. Dette blir året hvor den lille familien min forhåpentligvis begynner planleggingen av å bygge på huset vårt. Med det i bakhodet så å si hele tiden leter jeg alltid etter ny inspirasjon til vårt nye, gamle hjem. Både mannen og jeg er heldigvis relativt enige, både når det gjelder arkitektoniske referanser og interiør. Akkurat nå drømmer jeg om en ny sofa. Den heter Mr.Big og kommer fra Bolia. Jeg vil ha den i blå velur. Ellers har jeg fått totalt dilla på de beste duftlysene jeg noensinne har hatt i hus, fra Cire Trudon. Det franske merket er verdens eldste og mest prestisjefylte stearinprodusent og har eksistert siden 1643. Med franske konger og Napoleon på kundelisten, og som leverandør til Sofia Coppolas film Marie-Antoinette, rår det vel egentlig ingen tvil om kvalitet, estetikk eller popularitet!

 

 

Dette vil jeg ha hjemme, nå:

Lampe fra Le Klint, Christiania Belysning / Shower gel + håndkrem fra Byredo, Mark & Brandy / Duftlys fra Cire Trudon, Mark & Brandy / Sengesett fra Gant / Kaffekopp fra Royal Copenhagen, Kitchn / Magasiner fra Narvesen / Sofa fra Bolia / Sukkulenter fra Mester Grønn / Hårkur fra Rå Organic Skincare / Håndkle fra Missoni Home, Annen Etage

 

Friskt pust

Byggeplaner til tross. Først kommer Kong Vinter med masse snø (håper jeg), slik at vinteraktiviteter og skikkelig frisk luft i lungene kan prioriteres. Jeg bor ved et bittelite vann hvor isen har lagt seg som en skøytebane til hele familiens glede. Romjulens beste investering var derfor brodder slik at vi kan ta med oss spark og sjokolade på tur! I tillegg til vinterglede som sparkturer og langrenn har jeg i 2017 satt meg som mål å bli enda litt flinkere til å være ute i naturen. Det skulle ikke være så vanskelig, ettersom jeg så å si bor i Nordmarka. Og med vårens sportslige nyheter på vei inn i butikkene burde det vel strengt tatt ikke være noe i veien med motivasjonen heller. For ja, la oss bare være ærlige. Utstyr og fresht treningstøy er uten tvil en av de viktigste motivasjonsfaktorene.

 

 

Friluftsønskelisten akkurat nå:

Langrennski, Anton Sport / Langrennsbukse fra Swix, XXL / Langrennsjakke fra Bjørn Dæhlie, Anton Sport / Ullundertøy fra Swix, Anton Sport / Isolasjonsjakke fra Haglöfs, XXL / Brodder fra Anton Sport / Goretex tursko fra Alfa, Anton Sport / Treningstopp fra Casall, XXL / Treningsbukse fra Nike, XXL / Multisportklokke med GPS fra Suunto, Anton Sport / Kettlebells fra Titan, XXL / Treningssko fra Nike, XXL

 

 

Eklektisk eleganse

Til tross for at det i disse dager er salget som dominerer, har jeg lyst til å rette blikket fremover. Mot våren og lysere tider. De seneste årene har jeg lagt min elsk på svenske Rodebjer og benytter derfor anledningen til å tipse dere om dette vidunderet av et merke. Blandingen mellom det feminine og sporty, minimalistiske og eklektiske har virkelig trollbundet meg. At kvaliteten de leverer i tillegg er super og passformen enda bedre, har gjort Rodebjer til en kjær garderobefavoritt hos meg. Sjekk dem ut!

 

 

Inspirasjonsbildene er fra Rodebjers spring campaign. Rodebjer finnes hos Nadine.

 

Håper dere har en nydelig første uke i 2017.

 

Xxx,
Celine

Sist endret - 05 januar 2017