Meny
 

Årets ungdomsbedrifter fra Asker og Bærum er klare til mesterskap

Beste ungdomsbedrift

 

De er unge, smarte, kreative og i utstillingsmodus. Få med deg Asker- og Bærumsmesterskapet for ungdomsbedrifter!

 

26. januar konkurrerer 35 ungdomsbedrifter i Asker og Bærum om tittelen «Beste ungdomsbedrift». Du vil bli overrasket over hvor varierte, spennende og imponerende produkter og tjenester de har produsert i løpet av skoleåret.

Ta turen innom expoen på Thon Hotel Oslofjord og se hva unge i Asker og Bærum får til gjennom skaperglede, kreativitet og tro på seg selv. Kanskje har vi årets NM-vinner blant de 35 utstillerne?

Ungt Entreprenørskap står bak arrangementet, i samarbeid med Asker kommune, Bærum kommune og Sandvika Storsenter.

 

Lokal arena

For Sandvika Storsenter, var det et mentorsamarbeid med elevene som gjorde at vi virkelig fikk øynene opp for hvor flinke og ressursrike ungdomsbedriftene i regionen vår er.

– Dette er engasjerte og kreative ungdommer med gründerpotensial. Involveringen fra de lokale bedriftene bidrar til å gi elevene verdifull erfaring med samarbeid og verdiskapning med det virkelige liv. At også ordførerne viser interesse og stolthet for de videregående elvene i kommunene, gir stor verdi til deltakerne i Asker- og Bærummesterskapet, sier Kathrine S. Ingerø, senterleder på Sandvika Storsenter, som har tro på at elevene fra Asker og Bærum skal kunne hevde seg i fylkesmessen senere i år.

 

Lokalt engasjement

Elvene som deltar i mesterskapet blir vurdert av jurymedlemmer fra næringslivet i Asker og Bærum.

Disse stiller med representanter i juryen: Vårt Sandvika, Asker Sentrum, Bærum Næringsråd, Høvik Industriutvikling as, Asker & Bærum Symaskinsenter, Budstikka, Nordea, Semco International, Kvinner i Business, Apeland, Falck Bjørn-Hansen as, Nav, XLP Print og Sandvika Storsenter.

 

Bærum og Asker til topps i Gründerexpo?

Under Akershusmesterskapet Gründerexpo, skal de lokale ungdomsbedriftene konkurrere med videregående skoler fra hele Akershus.

–Det spirer i Akershus og det jobbes knallbra med Ungdomsbedrift i fylket vårt. Vi har ennå ikke vunnet NM, men jeg har stor tro på at en av våre bedrifter kan gå helt til topps i år. Det ville vært fantastisk, sier daglig leder i Ungt Entreprenørskap, Petter Skotland.

 

Praktiske detaljer om Asker- og Bærummessen 2018

Dato: 26. januar

Sted: Thon Hotel Oslofjord

Utstillingen er åpen fra kl. 10-15

Prisutdeling kl. 15

 

Sist endret - 15 januar 2018