Meny
 

TONE DAMLI // VERO MODA

 

 

VERO MODA feirer 30 år og gir 30 % rabatt på hele kjøpet til de første 30 kundene i butikken som viser frem en skjermdump av et av våre Instagram-bilder. Vi har ekstra gode tilbud fra 12. til 14. oktober og åpner klokken 9.00 disse dagene.

 

 

Tone Damli blir ambassadør for The Spirit of the Vero Moda Girl

Tone Damli representerer det nye imaget til VERO MODA med fokus på et skandinavisk uttrykk mellom det selvsikre, avslappede og minimalistiske. Ved lanseringen vil Tone Damli være med å hylle VERO MODAS 30 år lange reise i motebildet 12. oktober.

 

VERO MODA har satt sammen tre kolleksjoner for å skape en komplett vintergarderobe. Plaggene består av glamorøse kjoler i mørk velur, androgyne dressjakker og bukser i silkestoff, og bluser i sesongens lekreste print. Kolleksjonene inneholder også et bredt utvalg av vinterens flotteste strikk og jakker.

 

 

Tone har plukket ut sine favoritter fra sesongens kolleksjoner. Plaggene er en leken blanding mellom flotte hverdagsantrekk og fasjonable nøkkelplagg.

 

«Mine favoritter fra årets kolleksjoner er blant annet en lekker sort kjole med knyting i livet, en blå tykk strikkegenser, en deilig kremfarget overdel og et stort skjerf med tunge frynser.»

 

Tones interesse for klær startet tidlig. I Sogndal fikk hun sin første erfaring med VERO MODA. «Jeg vokste opp med VERO MODA som en av få butikkene i Sogndal. Min interesse for klær startet derfor nettopp her.»