Meny
 

Velkommen til BlogStyle på Sandvika Storsenter

tone damli, janka polliani og annabel rosendahl

Det er høst og en ny motesesong er i gang. I år har vi gleden av å jobbe med tre store influencere, Tone Damli, Janka Polliani og Annabel Rosendahl. Dette er tre damer som inspirerer tusenvis hver dag med sine antrekk og nå finner du deres favoritter i butikkene, merket med en egen tag. Vi håper du lar deg inspirere og finner din stil!

 

TONE DAMLI

Musiker, blogger, modell og programleder, denne talentfulle damen har mange ben å stå på. Hun har over 300 000 følgere på Instagram, hvor hun både byr på seg selv og inspirerer. Tone har en leken tilnærming til mote, og hun er både uredd og stilsikker. Her kan du lese om hennes besøk på Sandvika Storsenter og se hennes favoritter.

 

JANKA POLLIANI

Hun er fargerik og sprudlende, og deler både det siste innen mote, gode matoppskrifter og skjønnhetstips på bloggen sin. Janka sprer glede med sine fargerike antrekk, og har en personlig vri på trendene som gjør hennes stil så særpreget. Her kan du lese om hennes besøk på Sandvika Storsenter og se hennes favoritter.

  

ANNABEL ROSENDAHL

Hun er en rendyrket moteblogger, og reiser verden rundt for å hente inspirasjon hun deler med sine følgere. Annabel har mange års erfaring som innkjøper for Høyer, og er alltid tett på hva som skjer i motebildet. Her kan du lese om hennes besøk på Sandvika Storsenter og se hennes favoritter.

 

 

 

5 kjappe

BlogStyle-jentene våre forteller oss om sine favoritter denne høsten. Les mer her.