Meny
 

Lefdal-butikken skifter navn

lefdal blir til elkjøp sandvika storsenter

Etter å ha hatt felles administrasjon og innkjøp i mange år, skifter nå alle Lefdal-butikkene navn til Elkjøp. Dermed blir det nytt navneskilt over butikken på Sandvika Storsenter. Menneskene og produktutvalget blir det samme som før.

 

Elkjøp kjøpte Lefdal i 1996. Nå eies både Lefdal og Elkjøp av den engelske elektronikkgiganten Dixon Cardphone. Fra 15. januar blir Lefdal-butikkene som en naturlig utvikling helintegrert i Elkjøp.

 

– Målet vårt er at sammenslåingen skal styrke kundetilbudet for alle våre eksisterende og nye Elkjøp-kunder, sier administrerende direktør i Elkjøp, Fredrik Tønnesen.

 

Nye Elkjøp på Sandvika Storsenter vil fremdeles være kjent og kjært for gamle kunder. Med spennende produkter, gode priser og en hyggelig, kunnskapsrik betjening skal du kunne finne det du har lyst på innen blant annet elektronikk og hvitevarer også i fremtiden.

 

– Vi omprofilerer til Elkjøp og gleder oss til å bli en del av felleskapet. Alle ansatte, meg selv inkludert, fortsetter i butikken på Sandvika Storsenter, så nye og gamle kunder er hjertelig velkommen til en hyggelig handel her hos oss, sier butikksjef ved Sandvika, Andre Mosengen.