Meny
 
kollasj med modell fra bik bok, parfyme, kjole og sko

Slik styler du «den lille sorte» til julebordet

Julebord- og festsesongen er over oss, og det kan ofte by på lettere kleskriser for noen og enhver. Det vil vi selvfølgelig hjelpe deg med! Her viser vi hvordan du kan style den lille sorte kjolen på tre forskjellige måter.

Her på Sandvika Storsenter er vi festklare, og akkurat nå er våre mange motebutikker proppfulle av vakre og glamorøse festkjoler. For mange av oss er ofte redningen ut av kleskrisen «den lille sorte». Kjolen passer til alle anledninger, den er som et blankt lerret, som enkelt kan styles på utallige måter, og kan kles opp eller ned. 

 

Alternativ 1

 

Jakke fra H&M kr 799,- / Sko fra Zara kr 1159,- / Kjole fra Nadine kr 1999,- / Øredobber fra Glitter  kr 99,- / Veske fra Accessorize kr 395,- / Parfyme fra Kicks  kr 250,-

 

I år har vi lyst til å kle oss i fuskepels og boots, med vakre smykker i gull. Et tips er å kombinere den lille sorte med sesongens viktigste tilbehør, nemlig statement-øredobber i gull, eller et stort smykke. Akkurat nå vil vi ha disse store gulløreringene med trendriktige perler på.

 

Det er ingen som sier at du må fryse på beina selv om finstasen er på. Antrekket får en superkul vri om du velger å kombinere den lille sorte med en av sesongens kule boots til. Vi falt pladask for ankelbootsene med slangemønster, som passer perfekt til tilbehøret og den vakre fuskepelsen. En festveske kan gi antrekket en personlig vri, og vi digger denne dekorative posevesken strødd med perler, som tar opp nyansene fra jakken og skoene. Fullfør looken med glamorøse gullnegler, og du er klar for julebordet med jentene.

 

Alternativ 2

Jakke fra Zara kr 1199,- / Øredobber fra Glitter kr 199,- / Kjole fra Nadine kr 1999,- / Veske fra Accessorize kr 310,- / Sko fra Mango kr 499,-

 

Den mørkebrune fuskepelsen er overalt i motebildet denne vinteren og er perfekt som et varmt og glamorøst tilskudd til juebordslooken. Kombiner den søte kjolen med vakre elementer av strass i både sko, øreanheng og veske, og du vil glitre hele natten lang. Detaljene i tilbehøret gjør hele looken i dette julebordsantrekket.

 

Alternativ 3

 

Jakke fra Kiman Woman kr 6650,- / Sko fra Bianco kr 749,95 / Kjole fra Zara kr 549,- / Øredobber fra Mango kr 129,- / Leppestift fra Kicks kr 380,- / Veske fra Accessorize kr 360,-

 

Rødt og gull hører julen til, og vi vil gjerne style denne vakre fløyelskjolen med et par fantastiske og knallrøde festsandaler. Med en rålekker og glitrende dressjakke over skuldrene og rød leppestift blir du en «cool cat» på julefesten.

 

Hilsen Line

Sist endret - 10 desember 2018